Προφυλακιστέοι Μπέος, Τσακογιάννης και Καρακούλιας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Αχιλλέας Μπέος, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης, καθώς και ο Βασίλης Καρακούλιας, μετά τις απολογίες τους στον 9ο τακτικό ανακριτή τη Δευτέρα, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.  Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης, Ανδρέας Δημόπουλος, Νίκος Παντέλης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Αθανάσιος Ντότσης και Νίκος Ζαμάνης.

  • Ant1
Προφυλακιστέοι Μπέος, Τσακογιάννης και Καρακούλιας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Αχιλλέας Μπέος, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης, καθώς και ο Βασίλης Καρακούλιας, μετά τις απολογίες τους στον 9ο τακτικό ανακριτή τη Δευτέρα, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Ο Βασίλης Καρακούλιας, σύμφωνα με τις καταθέσεις, διατηρούσε μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού, με απευθείας πρόσβαση στα παράνομα στοιχήματα της Κίνας. Απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του.

Ωστόσο, εγγύηση «μαμούθ» κλήθηκε να καταβάλει ο Σταύρος Ψωμιάδης, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα χρειάστηκε να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 250.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ υποθήκευσε και περιουσιακά στοιχεία ύψους 550.000 ευρώ. Εκτός των άλλων, στον «ισχυρό άνδρα» της Καβάλας επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του και ο Ανδρέας Δημόπουλος, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Επίσης, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), ο Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ), ο Νίκος Ζαμάνης και ο Νίκος Παντέλης.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές πρόκειται να παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, ενώ ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος του υπαλλήλου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση, δήλωσε ότι ο πελάτης του, σκοπεύει να παραδοθεί εντός των ημερών.

Σημειώνεται επίσης ότι ο ο book maker Βασίλης Γεωρτσιάκος, ο οποίος συνελήφθη στην Καρδίτσα, θα οδηγηθεί στον ανακριτή σήμερα, όπως και Νίκος Χάλκος. Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έκανε καταγγελίες ότι κάποιος από τους κατηγορούμενους τον απειλεί και θα υποβάλει μήνυση.

Παράλληλα,  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αν. Κανελλόπουλος, ζήτησε την αντικατάστασή του από τη θέση του εποπτεύοντος τους αθλητικούς εισαγγελείς, λόγω της εμπλοκής του αδελφού του στα παράνομα στοιχήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v