Έφαγαν τα... ψάρια του Πάγκαλου

Τα ψάρια που είχαν παραγγείλει ο Θ. Πάγκαλος και η παρέα του σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά πήρε διπλανή παρέα, λέγοντάς του "μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε", σύμφωνα με δημοσίευμα στο site enimerwsi24.com.

Έφαγαν τα... ψάρια του Πάγκαλου
Τα ψάρια που είχαν παραγγείλει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και η παρέα του σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά πήρε διπλανή παρέα, λέγοντάς του «μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε», σύμφωνα με δημοσίευμα στο site enimerwsi24.com.   

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ταβερνιάρης του έδωσε το... καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.

Έπειτα από μισή ώρα, ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπέθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά, από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και φέρεται να πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;». Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά «ναι».

«Κύριε Πάγκαλε, να σας θυμίσω ότι είπατε "μαζί τα φάγαμε"», συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια», φέρεται να απάντησε ο κ. Πάγκαλος. 

«Όχι, κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε, σας παρακαλώ, να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος, που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τον δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.

Ακολούθως αναχώρησε και ο Πάγκαλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v