Μεταγραφικός πυρετός

Μεταγραφικά κινούνται αυτήν την περίοδο οι περισσότερες ομάδες, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο πήχης είναι ακόμη ψηλότερος εφέτος για τον Ολυμπιακό, που ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να μειώσει το ρόστερ από 42 σε 25 ποδοσφαιριστές μέχρι το Σάββατο, όταν και η αποστολή πετάξει για την Αυστρία, όπου οι ερυθρόλευ

  • Ant1
Μεταγραφικός πυρετός

Μεταγραφικά κινούνται αυτήν την περίοδο οι περισσότερες ομάδες, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο πήχης είναι ακόμη ψηλότερος εφέτος για τον Ολυμπιακό, που ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να μειώσει το ρόστερ από 42 σε 25 ποδοσφαιριστές μέχρι το Σάββατο, όταν και η αποστολή πετάξει για την Αυστρία, όπου οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο μέτωπο των μετεγγραφών, η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει τόσο το πράσινο φως του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Γιώργο Τζαβέλλα όσο και την απάντηση της Βαλενσιέν στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον Κάρλος Σάντσεζ.

Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την πώληση του Μαρσέλο Μάτος στη Μποταφόγκο. Οι πράσινοι έβαλαν στα ταμεία τους ένα εκατομμύριο ευρώ, γλιτώνοντας παράλληλα άλλες 700 χιλιάδες ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κόφτη. Τη σκυτάλη από τον Μάτος αναμένεται να πάρουν ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Πωλητήριο στους Μάκο, Μανωλά και Γκέντσογλου έβαλε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, εφόσον έρθει μία καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Στην Αθήνα αναμένονται οι Σεβιγιάνοι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα, ενώ η περίπτωση του γερμανού τερματοφύλακα, Τίμο Χίλντεμπραντ απομακρύνεται.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε το πρωί της Δευτέρας για την Ολλανδία, όπου ο Λάζλο Μπόλονι θα βάλει τις βάσεις για το νέο δικέφαλο του βορρά, ενώ ο 22χρονος Ιβάν Μπολάδο αποτελεί την πρώτη επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Τέλος, συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Καβάλα για την επικείμενη συγχώνευση με τον Ηρακλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v