Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου

Με τον κίνδυνο να ματαιωθούν όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για το φετινό καλοκαίρι, το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού θεάτρου αποφάσισε να προχωρήσει σε κυλιόμενες 24ωρες απεργίες κατά τη συνεδρίαση του στο Εθνικό Θέατρο. Οι απεργίες ξεκινούν από το Σάββατο 9 Ιουλίου για την «ικανοποίηση των νόμιμων και δίκαιων αιτημάτων τους», αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θε

  • Ant1
Απεργούν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου

Με τον κίνδυνο να ματαιωθούν όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για το φετινό καλοκαίρι, το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού θεάτρου αποφάσισε να προχωρήσει σε κυλιόμενες 24ωρες απεργίες κατά τη συνεδρίαση του στο Εθνικό Θέατρο.

Οι απεργίες ξεκινούν από το Σάββατο 9 Ιουλίου για την «ικανοποίηση των νόμιμων και δίκαιων αιτημάτων τους», αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα, το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου πραγματοποιεί 24ωρη απεργία για την επίλυση των αιτημάτων τους, ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου, στην είσοδο της πρώτης κρατικής σκηνής, εκφράζοντας την ανησυχία τους "για όλα όσα συμβαίνουν στον πολιτισμό και συγκεκριμένα στα κρατικά θέατρα". Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι του Εθνικού ζητούν να διασφαλιστεί η απαρέγκλιτη, όπως λένε, τήρηση των όρων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και να μην εφαρμοστούν οι περικοπές για την εκτός έδρας απασχόληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v