Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου»

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του. Επίσης, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου. «Ο κ. Κολλάτος έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να

  • Ant1
«Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου»

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

Επίσης, επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση τη Πέμπτη προς το σπίτι του. «Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου;».

«Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους» πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v