Μαραθώνια η απολογία του Αζίζ Γιλντιρίμ

Στο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης θα κριθεί το μέλλον του προέδρου της Φενέρμπαχτσε και βασικού υπόπτου για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην γειτονική Τουρκία. Ο Αζίζ Γιλντιρίμ μετά από πολύωρη απολογία, περιμένει να μάθει εάν θα προφυλακιστεί ή όχι, μαζί με τους άλλους 22 κατηγορούμενους, ενώ άμεσα αναμένεται και η απόφαση για την τιμωρία του συλλόγου, από την Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσ

  • Ant1
Μαραθώνια η απολογία του Αζίζ Γιλντιρίμ

Στο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης θα κριθεί το μέλλον του προέδρου της Φενέρμπαχτσε και βασικού υπόπτου για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην γειτονική Τουρκία.

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ μετά από πολύωρη απολογία, περιμένει να μάθει εάν θα προφυλακιστεί ή όχι, μαζί με τους άλλους 22 κατηγορούμενους, ενώ άμεσα αναμένεται και η απόφαση για την τιμωρία του συλλόγου, από την Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η μαραθώνια απολογία, 7 ωρών, του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς και πάλι οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.

Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, φέρεται όμως να έχει πει σε κοντινά του πρόσωπα ότι: «Κάποιοι θέλουν να με θυσιάσουν. Αν μιλήσω θα κάψω πολλούς».

Την Πέμπτη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας αρνήθηκε να απαντήσει, σε 12 ερωτήματα, που του τέθηκαν γύρω από το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Ελεύθεροι έμειναν, στο μεταξύ, 24 συνολικά ύποπτοι, μετά την απολογία τους, ανάμεσα τους και οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε Εμουνίκε και Οζτούρκ, που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου προετοιμάζεται η ομάδα και έγιναν δεκτοί με θερμές εκδηλώσεις από τους συμπαίκτες τους.

Οι οπαδοί πάντως της πρωταθλήτριας ετοιμάζουν συλλαλητήρια για να αποτρέψουν τιμωρία και υποβιβασμό του συλλόγου, και υπολογίζουν να είναι περισσότεροι από 500 χιλιάδες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v