Καταγγελία του προέδρου οδηγών Ταξί

 Συνεχίζεται για τα καλά η κόντρα μεταξύ οδηγών και ιδιοκτητών ταξί σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί, Χρήστος Πέτρου, καταγγέλλει ότι γρονθοκοπήθηκε από συναδέλφους του, «φωτογραφίζοντας» τους ιδιοκτήτες ταξί. Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί τον καλούν να καταγγείλει το συμβάν στη Δικαιοσύνη και στην Αστυνομία, καθώ

  • Ant1
Καταγγελία του προέδρου οδηγών Ταξί

Συνεχίζεται για τα καλά η κόντρα μεταξύ οδηγών και ιδιοκτητών ταξί σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί, Χρήστος Πέτρου, καταγγέλλει ότι γρονθοκοπήθηκε από συναδέλφους του, «φωτογραφίζοντας» τους ιδιοκτήτες ταξί.

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί τον καλούν να καταγγείλει το συμβάν στη Δικαιοσύνη και στην Αστυνομία, καθώς όπως δηλώνουν οι ίδιοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους οδηγούς. Ο κ. Πέτρου έχει κάνει αναφορά για το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι οδηγοί ταξί είχαν διαχωρίσει από την πρώτη στιγμή τη θέση τους από τους ιδιοκτήτες ταξί στις προτάσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Ραγκούση, συμφωνώντας με την απόφασή του για πλήρη απελευθέρωση του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v