Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισοπαλία στο ντέρμπι του 3ου ομίλου

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ουρουγουάη και Χιλή στο ντέρμπι του 3ου ομίλου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μεντόζα. Με περίσσιο ταλέντο και ακόμη περισσότερο δυναμισμό, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ μπροστά στις δύο εστίες. Για άλλη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας

  • Ant1
Ισοπαλία στο ντέρμπι του 3ου ομίλου

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ουρουγουάη και Χιλή στο ντέρμπι του 3ου ομίλου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Μεντόζα.

Με περίσσιο ταλέντο και ακόμη περισσότερο δυναμισμό, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ μπροστά στις δύο εστίες. Για άλλη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας του Ουρουγουανός Σοάρες δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και ξεκίνησε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 54ο λεπτό με σκόρερ τον Περέιρα.

Η Χιλή, η οποία έδειξε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή της απόδοση, κατάφερε να ισοφαρίσει με το δικό της μεγάλο αστέρι, τον Αλεσάντρο Σάντσεζ, στο 65ο λεπτό, ενώ έχασε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Μαζί με τη Χιλή, στην κορυφή του 3ου ομίλου βρίσκεται και το Περού, το οποίο κατάφερε να νικήσει το Μεξικό με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκερέιρο στο 82ο λεπτό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τη Βραζιλία τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) να παίζει κόντρα στην Παραγουάη, έχοντας απογοητεύσει στην πρώτη αγωνιστική, όταν έμεινε στο μηδέν με τη Βενεζουέλα, η οποία στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου αντιμετωπίζει τον Ισημερινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v