Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναταραχή στον ΠΑΟΚ λόγω Βιτόλο

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου διήρκεσαν οι διαπραγματεύσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη με εκατοντάδες οπαδούς της ομάδας από 13 οργανωμένους συνδέσμους, ο οποίοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του γηπέδου της Τούμπας, αντιδρώντας στη διαφαινόμενη φυγή του Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος από το «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δεν δέχθηκε μείωση στο συμβόλαιό του

  • Ant1
Αναταραχή στον ΠΑΟΚ λόγω Βιτόλο

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου διήρκεσαν οι διαπραγματεύσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη με εκατοντάδες οπαδούς της ομάδας από 13 οργανωμένους συνδέσμους, ο οποίοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του γηπέδου της Τούμπας, αντιδρώντας στη διαφαινόμενη φυγή του Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος από το «Δικέφαλο» του Βορρά, καθώς δεν δέχθηκε μείωση στο συμβόλαιό του, και οι πληροφορίες τον φέρνουν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, εφ’ όσον όμως μείνει ελεύθερος.

Όσον αφορά στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αυτή βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αυστρία για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λάτσιο. Ο Γάλλος στράικερ επισκέφθηκε την Παρασκευή την Παιανία και αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, ευχόμενος ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Επί αυστριακού εδάφους βρίσκεται από το Σάββατο και ο Ολυμπιακός για τη δική του προετοιμασία, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ψάχνει ακόμη 2-3 παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ. Στο προσκήνιο έχει έρθει ξανά το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού Μπόμπο της τουρκικής Μπεσικτάς.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό αμυντικό Κώστα Μανωλά. Η Ένωση προτείνει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 875.000 ευρώ. Ωστόσο, αν ο Μανωλάς δεν απαντήσει θετικά μέχρι τη Δευτέρα, οπότε λήγει η προθεσμία που του έχει δοθεί, η ΑΕΚ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα κινήσει τις διαδικασίες ανεύρεσης ομάδας του εξωτερικού για την παραχώρησή του, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο Μανωλάς θα μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί και να κλείσει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, χωρίς η ΑΕΚ να κερδίσει κάτι από τη μετακίνησή του.

Παράλληλα, την Κυριακή αναμένεται να έρθει για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» στην Αθήνα ο Ισλανδός αμυντικός Χέλγκασον, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

=========================================
ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα
Στείλε PT στο 54009
0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v