Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Ταραχώδης ήταν η νύχτα του Σαββάτου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με δύο ληστείες, εκ των οποίων η μία ένοπλη με έναν τραυματία, και μια εμπρηστική επίθεση να καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 02:00 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άλιμο, όταν δύο αλλοδαποί ένοπλοι έκλεψαν υπό την απειλή όπλου τις εισπράξεις, ενώ πυροβόλησαν και κατά του ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς το

  • Ant1
Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Ταραχώδης ήταν η νύχτα του Σαββάτου στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με δύο ληστείες, εκ των οποίων η μία ένοπλη με έναν τραυματία, και μια εμπρηστική επίθεση να καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 02:00 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άλιμο, όταν δύο αλλοδαποί ένοπλοι έκλεψαν υπό την απειλή όπλου τις εισπράξεις, ενώ πυροβόλησαν και κατά του ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι. Ο ιδιοκτήτης νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Μισή ώρα αργότερα, άγνωστοι πυρπόλησαν με γκαζάκια 12 υπηρεσιακά οχήματα του ΟΤΕ που ήταν παρκαρισμένα στο χώρο στάθμευσης του κτηρίου του Οργανισμού στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι. Μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο τα οχήματα είχαν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ δεν καταγράφηκε τραυματισμός σε άτομα του προσωπικού.

Τέλος, στις 05:30 το πρωί ένας άγνωστος λήστεψε κατάστημα εστίασης στο Χαϊδάρι, παίρνοντας όλες τις εισπράξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v