Επικρίσεις Καρατζαφέρη για επιλεκτική χρεοκοπία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει συνεννόηση με την Ευρώπη, προκειμένου η χώρα μας να προχωρήσει «σε πιστωτικό επεισόδιο», ενώ τάχθηκε κατηγορηματικά κατά του ενδεχομένου «επιλεκτικής χρεοκοπίας», την οποία χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» και όπως είπε «βλάπτει τη χώρα». Ο ίδιος θεωρεί ότι τα όσα ειπώθηκαν περί «επιλεκτικής χρεο

  • Ant1
Επικρίσεις Καρατζαφέρη για επιλεκτική χρεοκοπία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει συνεννόηση με την Ευρώπη, προκειμένου η χώρα μας να προχωρήσει «σε πιστωτικό επεισόδιο», ενώ τάχθηκε κατηγορηματικά κατά του ενδεχομένου «επιλεκτικής χρεοκοπίας», την οποία χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» και όπως είπε «βλάπτει τη χώρα».

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα όσα ειπώθηκαν περί «επιλεκτικής χρεοκοπίας», ειπώθηκαν καθ’ υπαγόρευση της ΕΕ, προκειμένου όπως υποστήριξε να προετοιμαστεί η ελληνική κοινή γνώμη «για ένα τέτοιο ενδεχόμενο που είναι πάρα πολύ πιθανό».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του, στόχος του υπουργού Οικονομικών (τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «ευφυέστερο του ΠΑΣΟΚ») είναι η δημιουργίας ατμόσφαιρας, προσθέτοντας ότι «θέλει σιγά σιγά να μας πάει από το καυτό στο παγωμένο, γιατί προφανώς η ΕΕ του το διεμήνυσε ότι έχει γίνει μια τυπική ή άτυπη συμφωνία με τους οίκους αξιολόγησης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ακόμη ότι γίνεται συμβιβασμός, γιατί «δεν μπορεί ο Βενιζέλος να το έλεγε αυτό ερήμην και σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v