Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε κλοιό χιλιάδων ταξί λιμάνι και αεροδρόμιο

Σε κλοιό χιλιάδων ταξί βρίσκεται το λιμάνι και το αεροδρόμιο, τα οποία έχουν παραταχθεί κατά μήκος των δρόμων, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών. Οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποιούν σαρανταοκτάωρη απεργία σήμερα και αύριο για το επικείμενο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, ενώ προειδοποιούν και για απεργία διαρκείας. «Τέτοιοι τρόποι διαμαρτυρίας δεν οδηγούν πουθενά. Η ζημιά για τον τουρ

  • Ant1
Σε κλοιό χιλιάδων ταξί λιμάνι και αεροδρόμιο

Σε κλοιό χιλιάδων ταξί βρίσκεται το λιμάνι και το αεροδρόμιο, τα οποία έχουν παραταχθεί κατά μήκος των δρόμων, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.

Οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποιούν σαρανταοκτάωρη απεργία σήμερα και αύριο για το επικείμενο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, ενώ προειδοποιούν και για απεργία διαρκείας.

«Τέτοιοι τρόποι διαμαρτυρίας δεν οδηγούν πουθενά. Η ζημιά για τον τουρισμό είναι μεγάλη», δήλωσε υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, σε τηλεοπτικό σταθμό και έκανε έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί, να σταματήσουν αυτού του είδους της διαμαρτυρίες, διότι βλάπτουν κάθε ελληνική οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο