Έξι ένοχοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Ένοχοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κριθήκαν έξι από τους συνολικά εννιά κατηγορουμένους από το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων που συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Λόγω αμφιβολιών το δικαστήριο έκρινε αθώους  τους Νίκο Βογιατζάκη και Ερρίκο Ράλλη και ένοχο για επιμέρους πράξεις τον Μανόλη Γιόσπα.

  • Ant1
Έξι ένοχοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Ένοχοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κριθήκαν έξι από τους συνολικά εννιά κατηγορουμένους από το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων που συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Λόγω αμφιβολιών το δικαστήριο έκρινε αθώους  τους Νίκο Βογιατζάκη και Ερρίκο Ράλλη και ένοχο για επιμέρους πράξεις τον Μανόλη Γιόσπα.

Επίσης το δικαστήριο κήρυξε ενόχους τους Χάρη Χατζημιχελάκη και Παναγιώτη Αργυρό για τις κατηγορίες της συγκρότησης τρομοκρατικής οργάνωσης, ηθικής αυτουργίας στις εκρήξεις στις οικίες των Παναγιώτη Χηνοφώτη και του ζεύγους Αρσένη-Κατσέλη καθώς και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, καθώς επίσης και για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Για τους Γιώργο Καραγιαννίδη, Παναγιώτη Μασούρα, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη και Αλέξανδρο Μητρούσιο το δικαστήριο αποφάσισε ενοχή για ένταξη, απλή συνδρομή στην έκρηξη στην οικία Κατσέλη, παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών και κατασκευή και κατοχή του εκρηκτικού μηχανισμού που τοποθετήθηκε στην οικία του ζεύγους Κατσέλη-Αρσένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v