Νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα ταξί

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την απεργία των ιδιοκτητών ταξί και το κυκλοφοριακό χάος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες. Η κυβέρνηση κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική υποκίνηση, ενώ από τη μεριά της η ΝΔ προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού. «Ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο δεν διαπραγματεύεται, αλλά δ

  • Ant1
Νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα ταξί

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την απεργία των ιδιοκτητών ταξί και το κυκλοφοριακό χάος που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η κυβέρνηση κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική υποκίνηση, ενώ από τη μεριά της η ΝΔ προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο δεν διαπραγματεύεται, αλλά δεν έχει καμία πολιτική σε κανέναν τομέα. Αυτό αποδεικνύεται και μπροστά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την απεργία των “ταξί”. Για τα οποία οφείλει, να πάρει θέση και να μην παριστάνει τον παρατηρητή», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε:

«Ενώ αρχικά είχε αποδεχθεί τη ρύθμιση Ρέππα, λίγες βδομάδες μετά, αποδέχεται τις προτάσεις Ραγκούση, που κινούνται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτές του προκατόχου του. Με ποιον, επιτέλους, συμφωνεί ο κ. Παπανδρέου;».

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε τον κ. Ραγκούση  ως «αρχιτέκτονα του χάους, που έχει δημιουργηθεί από την απεργία των “ταξί”», υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς να κάνει κανένα διάλογο με τους ενδιαφερόμενους, με τη λογική του “έτσι θέλω”, ακυρώνει τα όσα είχε συμφωνήσει ο προκάτοχός του, μόνο και μόνο για λόγους εσωκομματικής βεντέτας με τον κ. Ρέππα».

«Είναι, λοιπόν, μάταιη η προσπάθεια του κ. Ραγκούση να μεταθέσει στη Νέα Δημοκρατία, τις ευθύνες για το χάος που ο ίδιος έχει προκαλέσει», πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

Επίσης, επανέλαβε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα, σημειώνοντας ότι «είναι ξεκάθαρη: Απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάλεσε τον κ. Παπανδρέου «να σταματήσει να παριστάνει τον παρατηρητή και να πάρει θέση στο θέμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v