Συνάντηση Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να ξεκινήσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και ενδεχομένως να συνεχιστούν και την Πέμπτη, ενώ άγνωστο παραμένει

  • Ant1
Συνάντηση Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να ξεκινήσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και ενδεχομένως να συνεχιστούν και την Πέμπτη, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα παρευρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει οι σχετικές επαφές.

Επίσης, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν ο πρωθυπουργός θα συγκαλέσει την Τετάρτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και εάν θα υπάρξει η σχετική ομιλία του στη Βουλή για ενημέρωση στα θέματα της οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v