Νέα εβδομάδα κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών, από τις 10 το πρωί, ξεκινά η εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Το απόγευμα ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, θα δεχθεί τους οδηγούς για να συζητήσουν, ωστόσο οι ιδιοκτήτες ταξί, προειδοποιούν ότι θα σκληρύνουν τη στάση τους, ενώ μάλιστα έπεσαν στο τραπέζι προτάσ

  • Ant1
Νέα εβδομάδα κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών, από τις 10 το πρωί, ξεκινά η εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Το απόγευμα ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, θα δεχθεί τους οδηγούς για να συζητήσουν, ωστόσο οι ιδιοκτήτες ταξί, προειδοποιούν ότι θα σκληρύνουν τη στάση τους, ενώ μάλιστα έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις ακόμη και για επ' αόριστον αποκλεισμό, σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Πάντως, ιδιοκτήτες ταξί από την Αιτωλοακαρνανία κατευθύνονται προς την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, ενώ στην Κρήτη συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, και όχι στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Την Κυριακή, η κίτρινη επέλαση έγινε στην Επίδαυρο, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Ριχάρδος, ο 3ος», με τους ταξιτζήδες να ενημερώνουν τους επισκέπτες και θεατές για τους λόγους των κινητοποιήσεων τους. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v