Ψάχνουν για κόφτη στον Ολυμπιακό

Μονόδρομος είναι πλέον για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και μάλιστα δέχθηκαν πέντε γκολ στο τελευταίο τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Όσο κι αν επιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν πείθει με την απόδοσή του, ο Φέισα αποτελεί ερωτηματικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Βάσκος τεχνικό

  • Ant1
Ψάχνουν για κόφτη στον Ολυμπιακό

Μονόδρομος είναι πλέον για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και μάλιστα δέχθηκαν πέντε γκολ στο τελευταίο τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Όσο κι αν επιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν πείθει με την απόδοσή του, ο Φέισα αποτελεί ερωτηματικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Βάσκος τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εφ’ όσον αποκτηθεί ο πολυπόθητος κόφτης, θα πρόκειται για την ένατη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η περίπτωση του 25χρονου Φερνάντο Τισόνε. Ο Αργεντινός μέσος αγωνίζεται από το 2009 με τη Σαμπντόρια, αλλά, λόγω του υποβιβασμού της ιστορικής ομάδας, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του σε επίπεδο πάνω από αυτό της Serie B.

Στην Ιταλία έχει φορέσει τις φανέλες της Ουντινέζε και της Αταλάντα, ενώ διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο. Πριν παίξει στα γήπεδα του Καμπιονάτο, ο Τισόνε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ιντεπεντιέντε και έπειτα στη Λανούς, πριν μετακομίσει στο Ούντινε το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v