Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετοιμάζεται για τη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τη Βαλερένγκα για το Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» καταστρώνουν, πάντως, από τώρα τα σχέδιά τους για τη φάση των play-off της διοργάνωσης, αφού το υπέρ τους 0-2 στο «Ούλεβαλ» την προηγούμενη εβδομάδα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη νορβηγική ομάδα. Καλό θα ήταν, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ να μην εφησυχάσει, αφού η Βαλερένγκα υποδέ

  • Ant1
Ετοιμάζεται για τη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τη Βαλερένγκα για το Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» καταστρώνουν, πάντως, από τώρα τα σχέδιά τους για τη φάση των play-off της διοργάνωσης, αφού το υπέρ τους 0-2 στο «Ούλεβαλ» την προηγούμενη εβδομάδα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη νορβηγική ομάδα.

Καλό θα ήταν, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ να μην εφησυχάσει, αφού η Βαλερένγκα υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας τη Λίβερπουλ σε φιλικό παιχνίδι και παραχώρησε ισοπαλία 3-3, αν και στο 18ο λεπτό ήταν μπροστά με 2-0.

Στις τάξεις των φίλων του «Δικέφαλου» ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος. Ενδεικτικό γι’ αυτό είναι το γεγονός πως ήδη από την πρώτη ημέρα που τέθηκαν τα εισιτήρια στην κυκλοφορία έφυγαν περίπου 2.500 «μαγικά χαρτάκια».

Στα αγωνιστικά, ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Κοστίν Λαζάρ και Θάνο Παπάζογλου να αποχωρούν πρόωρα από την προπόνηση της Δευτέρας, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία - τουλάχιστον προς το παρόν. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπλάκμπερν ετοιμάζει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βιεϊρίνια, ενώ όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν προχωρημένες επαφές με τον Ντουγκλάο.

=========================================
ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα
Στείλε PT στο 54009
0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v