Και τυπικά στη Super League o ΟΦΗ

Οι μπαλωθιές ξεκίνησαν στο Ηράκλειο ήδη από το Σάββατο, αλλά πλέον είναι οριστικό και τυπικό: ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 το Διαγόρα στη Νέα Σμύρνη, κατέλαβε την πρώτη θέση στα play-off της Football League και ακολουθεί τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League έπειτα από απουσία δύο ετών και περιπλάνηση στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας. Παπουλής και Ρούσεφ οδήγησαν την ομάδα τους σε ακόμη μ

  • Ant1
Και τυπικά στη Super League o ΟΦΗ

Οι μπαλωθιές ξεκίνησαν στο Ηράκλειο ήδη από το Σάββατο, αλλά πλέον είναι οριστικό και τυπικό: ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 το Διαγόρα στη Νέα Σμύρνη, κατέλαβε την πρώτη θέση στα play-off της Football League και ακολουθεί τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League έπειτα από απουσία δύο ετών και περιπλάνηση στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας.

Παπουλής και Ρούσεφ οδήγησαν την ομάδα τους σε ακόμη μία νίκη και την Τρίτη τα παιδιά του Νίκου Αναστόπουλου θα είναι πρωταγωνιστές σε ένα αξέχαστο κρητικό γλέντι για την επάνοδό τους στα σαλόνια. Ακόμη κι αν οι Ομιλίτες χρειάστηκε να περάσουν διά πυρός και σιδήρου και το ημερολόγιο έδειξε 1η Αυγούστου για να ολοκληρωθούν οι αγώνες κατάταξης.

Στον άλλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 στα χαρτιά της Δόξας Δράμας, η οποία για ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να παρατάξει στο γήπεδο το μίνιμουμ των εννέα παικτών. Οι Βοιωτοί κατέλαβαν έτσι τη δεύτερη θέση στα play-off, κάτι που ήξεραν ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η τελική βαθμολογία των play-off:
1. ΟΦΗ 18
2. Λεβαδειακός 15
3. Δόξα Δράμας 6
4. Διαγόρας 1

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v