Με... Σισέ κόντρα στην Οντένσε

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην εξέδρα, ο Παναθηναϊκός καλείται την Τρίτη το βράδυ να σφραγίσει το εισιτήριο για τα play-off του Champions League με αντίπαλο την Οντένσε στο Ολυμπιακό Στάδιο στη ρεβάνς του 1-1 της Δανίας. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κουίνσι Αμπεζέ και ο ανέτοιμος Βιτόλο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έφτασε τις 100 συμμετοχές στις ευρω

  • Ant1
Με... Σισέ κόντρα στην Οντένσε

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην εξέδρα, ο Παναθηναϊκός καλείται την Τρίτη το βράδυ να σφραγίσει το εισιτήριο για τα play-off του Champions League με αντίπαλο την Οντένσε στο Ολυμπιακό Στάδιο στη ρεβάνς του 1-1 της Δανίας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Κουίνσι Αμπεζέ και ο ανέτοιμος Βιτόλο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έφτασε τις 100 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 με διαιτητή τον Βρετανό Αντρέ Μάρινερ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Πορτογάλο μέσο Ζέκα, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση του επίσης Πορτογάλου μέσου της Πόρτο Κάστρο. Προτεραιότητα, πάντως, για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός αποτελούν οι αποχωρήσεις παικτών, με τους «πράσινους» να έχουν στα χέρια τους προτάσεις για τους Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v