Επαναληπτικές αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου δίνουν απόψε, επί ελληνικού εδάφους, τις επαναληπτικές αναμετρήσεις τους για τα προκριματικά του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» παρατάσσονται με σιγουριά, καθώς το υπέρ τους 0-2 στο «Ούλεβαλ» την προηγούμενη εβδομάδα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη Βαλερένγκα. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίζεται έτοιμος να σφραγίσει την πρόκρισή του στα play-of

  • Ant1
Επαναληπτικές αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου δίνουν απόψε, στις 21.00, επί ελληνικού εδάφους, τις επαναληπτικές αναμετρήσεις τους για τα προκριματικά του Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» παρατάσσονται με σιγουριά, καθώς το υπέρ τους 0-2 στο «Ούλεβαλ» την προηγούμενη εβδομάδα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη Βαλερένγκα. Στις τάξεις των φίλων του «Δικέφαλου» ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος. Ενδεικτικό γι’ αυτό είναι το γεγονός πως ήδη από την πρώτη ημέρα που τέθηκαν τα εισιτήρια στην κυκλοφορία έφυγαν περίπου 2.500 «μαγικά χαρτάκια».

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίζεται έτοιμος να σφραγίσει την πρόκρισή του στα play-off του Europa League κόντρα στη Ντιφερντάνζ στο Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς του υπέρ του 3-0 του Λουξεμβούργου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζεται από τους εξής: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ρόκκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβαρεζ, Νταρμπιόν, Μπρέσκα, Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν, Ρόκα, Σολάκης, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Ακόστα, Κάσκιο και Ανδρίκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v