Κόντρα στη Βουλή για την Οικονομία

Η Οικονομία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Βουλή. Αυτή τη φορά Παντελής Οικονόμου υπογράμμισε την αύξηση των εσόδων, ενώ ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει έκρηξη ύφεσης, πληθωρισμού, συρρίκνωσης και τεχνολογικής οπισθοδρόμησης της παραγωγικής βάσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη Βουλή υπερασπίστηκε την προσπάθεια του οικονομικού επιτε

  • Ant1
Κόντρα στη Βουλή για την Οικονομία

Η Οικονομία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Βουλή. Αυτή τη φορά Παντελής Οικονόμου υπογράμμισε την αύξηση των εσόδων, ενώ ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει έκρηξη ύφεσης, πληθωρισμού, συρρίκνωσης και τεχνολογικής οπισθοδρόμησης της παραγωγικής βάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη Βουλή υπερασπίστηκε την προσπάθεια του οικονομικού επιτελείου, των ΔΟΥ και των τελωνείων, που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων για τον μήνα Ιούλιο «παρά την μεγάλη ύφεση και παρά τη μείωση των εισπράξεων από τον φόρο προστιθέμενης αξίας».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε, επίσης στη Βουλή, ότι «με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, διέξοδος από την πολύπλευρη κρίση όχι μόνον δεν διαφαίνεται, αλλά η χώρα είναι σήμερα αντιμέτωπη με τον άμεσο κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης, όσο και αν καταβάλλονται εργώδεις προσπάθειες που προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v