Σκεπτικισμός στην κυβέρνηση για την Οικονομία

Σκεπτικισμός επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με τις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις. Η Αθήνα ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών εφαρμογής του σχεδίου διάσωσης, που αποφασίστηκε στην Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου, και καθησυχάζει ότι οι δανειακές ανάγκες της χώρας είναι διασφαλισμένες με το παλαιό Μνημόνιο για την μεταβατική περίοδο. Αλλαγή μείγματος πολιτικής ζητά ο Αντώνης Σαμαράς, με

  • Ant1
Σκεπτικισμός στην κυβέρνηση για την Οικονομία

Σκεπτικισμός επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με τις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις.

Η Αθήνα ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών εφαρμογής του σχεδίου διάσωσης, που αποφασίστηκε στην Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου, και καθησυχάζει ότι οι δανειακές ανάγκες της χώρας είναι διασφαλισμένες με το παλαιό Μνημόνιο για την μεταβατική περίοδο.

Αλλαγή μείγματος πολιτικής ζητά ο Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξη στον βρετανικό Guardian. «Όπως είπε ο Αϊνστάιν, ο ορισμός του παραλόγου είναι να εφαρμόζεις την ίδια λύση και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

«Αν δε δώσουμε λύσεις, η Ελλάδα θα πτωχεύσει, όχι μόνον οικονομικά, αλλά συνολικά», τονίζει από πλευράς της κυβέρνησης, στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ενώ για τον δυσκολότερο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών κάνει λόγο στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v