Στο Βοσνία η Εθνική

Στο Σαράγεβο βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας σε φιλικό παιχνίδι. Ο Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση της αποστολής επεσήμανε τη σημασία της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης, κατά την οποία, όπως τόνισε, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα στην οποία έχουν ενσωματωθεί νέοι παίκτες.

  • Ant1
Στο Βοσνία η Εθνική

Στο Σαράγεβο βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Φερνάντο Σάντος πριν την αναχώρηση της αποστολής επεσήμανε τη σημασία της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης, κατά την οποία, όπως τόνισε, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα στην οποία έχουν ενσωματωθεί νέοι παίκτες.

"Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες γιατί οι υπόλοιποι τους δέχονται, τους αγκαλιάζουν. Δε νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι παίκτες, όπως ο Τζαβέλλας, που είναι μαζί μας πολύ καιρό, οπότε ξέρουν τι ζητάω", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
 
Οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v