Σε χορό μεταγραφών οι ομάδες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Αντρέ Κάστρο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ειδοποίησαν τη διοίκηση της Πόρτο πως θα ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία τους και ο 24χρονος μέσος αναμένεται στην Αθήνα μετά το φιλικό της εθνικής Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά και γι' αυτό το λόγο όπως τόνιζαν οι ερυθρόλευκοι δ

  • Ant1
Σε χορό μεταγραφών οι ομάδες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Αντρέ Κάστρο στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ειδοποίησαν τη διοίκηση της Πόρτο πως θα ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία τους και ο 24χρονος μέσος αναμένεται στην Αθήνα μετά το φιλικό της εθνικής Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο. Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, ο Νταμιέν Πλεσί αναμένεται να ανοίξει το χορό και να ακολουθήσει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά και γι' αυτό το λόγο όπως τόνιζαν οι ερυθρόλευκοι δεν θα βιαστούν προκειμένου να κάνουν τη σωστή επιλογή. Άλλωστε ο χρόνος είναι με το μέρος τους, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά στις 27 Αυγούστου. Γκαργκάνο, Γεμπντά, Ντιαρά και Μουντάρι έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και εξετάζονται. Στη μεταγραφική λίστα της Μπρόντμπι βρίσκεται ο Ντένις Ρόμενταλ που έκανε παράπονα για τη μεταχείριση που έχει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Μίτσελ να υπέγραψε στη Χετάφε, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ελπίζουν σε νέο δανεισμό του παίκτη, αυτή τη φορά από την ισπανική ομάδα. Πάντως, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να δοκιμάσει στο σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο τον Γάλλο αμυντικό μέσο, Χερόλντ Γκουλόν. Τριετές συμβόλαιο με την Ένωση υπέγραψε ο 20χρονος επιθετικός, Θωμάς Τσίτας, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Τους Γάλλους Ζουλιέν Ριπού και Σουέλ Πατάν θα δοκιμάσει ο Λάζλο Μπόλονι στα φιλικά του ΠΑΟΚ επίσης επί κυπριακού εδάφους. Ο 30χρονος Φιλανδός επιθετικός Μίκαελ Φορσέλ προτάθηκε στον Άρη.

ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα
Στείλε PT στο 54009
0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v