
Προπώληση φθηνών εισιτηρίων, που θα ξεκινούν από 9 ευρώ, εκπτώσεις σε περίπτωση καθυστερήσεων δρομολογίων και συνδυασμός τρένου-ταξί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών είναι μερικές από τις νέες υπηρεσίες που προωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μέσω internet η διάθεση φθηνών εισιτηρίων στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για δρομολόγια από 21 Αυγούστου.
Κάθε μήνα συνολικά 10.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες με 9 ευρώ, 15.000 θέσεις με 19 ευρώ και ισάριθμες θέσεις έναντι 29 ευρώ.
Παράλληλα από 1η Σεπτεμβρίου θα παρέχεται στα τρένα η δυνατότητα χρήσης διαδικτύου, ενώ το σήμα στα κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών θα είναι συνεχές. Σ τους επιβάτες, θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας πόρτα-πόρτα, με την επωνυμία Τρένο-Ταξί.