Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ντου» από το ΣΔΟΕ στα πανεπιστήμια

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσει το ΣΔΟΕ όλα τα ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα των πανεπιστημίων της χώρας, προκειμένου να συνεχίσει τους ελέγχους για φαινόμενα φοροδιαφυγής. Μετά την έρευνα που διεξήχθη από το ΣΔΟΕ Ηπείρου, σε ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι 60 καθηγητές και 240 άτομα, συνεργαζόμενο ερευνητικό προσωπικό, απέκρυψαν πρόσθετες αμοι

  • Ant1
«Ντου» από το ΣΔΟΕ στα πανεπιστήμια

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσει το ΣΔΟΕ όλα τα ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα των πανεπιστημίων της χώρας, προκειμένου να συνεχίσει τους ελέγχους για φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Μετά την έρευνα που διεξήχθη από το ΣΔΟΕ Ηπείρου, σε ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι 60 καθηγητές και 240 άτομα, συνεργαζόμενο ερευνητικό προσωπικό, απέκρυψαν πρόσθετες αμοιβές. Αυτές ξεπερνούσαν το 1,8 εκατ. ευρώ, χρήματα που δόθηκαν για την συμμετοχή του προσωπικού αυτού σε ερευνητικά προγράμματα την περίοδο 2009-2010.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΔΟΕ, στο στόχαστρο θα μπουν και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια. Θα γίνει έλεγχος στα ερευνητικά προγράμματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής. Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα αφορούν και δηλώσεις εισοδήματος πριν το έτος 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο