Δυνατές «μονομαχίες» στα πλέι οφ του Champions League

Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League. Η Άρσεναλ, στην μετά-Φάμπρεγας «εποχή», υποδέχεται απόψε (21:45) την ιταλική Ουντινέζε, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης. Στην Ολλανδία, η Τβέντε φιλοξενεί την Μπενφίκα, αναζητώντας ένα σκορ που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι

  • Ant1
Δυνατές «μονομαχίες» στα πλέι οφ του Champions League

Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League. Η Άρσεναλ, στην μετά-Φάμπρεγας «εποχή», υποδέχεται απόψε (21:45) την ιταλική Ουντινέζε, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στην Ολλανδία, η Τβέντε φιλοξενεί την Μπενφίκα, αναζητώντας ένα σκορ που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι πάντως, που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο.

Στη Γαλλία, η Λιόν κοντράρεται με την ρωσική Ρούμπιν Καζάν, το «εμπόδιο» της οποίας καλείται να ξεπεράσει προκειμένου να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνεται με τους αγώνες Κοπεγχάγη-Βικτόρια Πλζεν. Και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Στουρμ Γκρατς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (21:45):

Άρσεναλ-Ουντινέζε
Τβέντε-Μπενφίκα
Λιόν-Ρούμπιν Καζάν
Κοπεγχάγη-Βικτόρια Πλζεν
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Στουρμ Γκρατς

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v