Κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, το οποίο βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη συμβολή της Πατησίων με την Αλεξάνδρας.

  • Ant1
Κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, το οποίο βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη συμβολή της Πατησίων με την Αλεξάνδρας.

Την ίδια ώρα, ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα στο χώρο του πάρκινγκ, το οποίο είχε κλαπεί από τον περασμένο Μάιο από την περιοχή του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών τη φωτιά έβαλαν οι ίδιοι οι δράστες για αντιπερισπασμό, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v