Προβάδισμα πρόκρισης επιζητούν Μπάγερν και Βιγιαρεάλ

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη το πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League. To πρώτο βήμα πρόκρισης για την είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης θέλει να κάνει απόψε (21:45) η Μπάγερν Μονάχου, που υποδέχεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα την Ζυρίχη στην «Αλιάντς Αρίνα».

  • Ant1
Προβάδισμα πρόκρισης επιζητούν Μπάγερν και Βιγιαρεάλ

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη το πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League. To πρώτο βήμα πρόκρισης για την είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης θέλει να κάνει απόψε (21:45) η Μπάγερν Μονάχου, που υποδέχεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα την Ζυρίχη στην «Αλιάντς Αρίνα».

Με τον ίδιο στόχο, η Βιγιαρεάλ κοντράρεται στη Δανία με την Οντένσε, που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Παναθηναϊκό. Το «κίτρινο υποβρύχιο» με δεδομένο ότι διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του σε σχέση με την ομάδα της Δανίας, θέλει να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Οντένσε και να γίνει το «αφεντικό» για την πρόκριση.

Ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη «μάχη» για το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League επιζητά και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοξενείται εκτός έδρας από την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Η κυπριακή ομάδα με «όπλο» την άμυνά της θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται την Γκενκ, με στόχο να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί τη σουηδική Μάλμε, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της στο Champions League.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (21:45):

Βίσλα Κρακοβίας - ΑΠΟΕΛ
Μακάμπι Χάιφα - Γκενκ
Μπάγερν Μονάχου - Ζυρίχη
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μάλμε
Οντένσε - Βιγιαρεάλ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v