Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις για τον γγ Μεταφορών

Ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η πληροφορία που διέρρευσε σε μερίδα του τύπου για επικείμενη αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Μεταφορών Χάρη Τσιόκα από τον ως τώρα ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Αριστείδη Μπουρδάρα. Η απάντηση που δίνεται από το ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Υποδομών Γιάνν

  • Ant1
Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις για τον γγ Μεταφορών

Ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, η πληροφορία που διέρρευσε σε μερίδα του τύπου για επικείμενη αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Μεταφορών Χάρη Τσιόκα από τον ως τώρα ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Αριστείδη Μπουρδάρα.

Η απάντηση που δίνεται από το ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση είναι ότι δεν υπάρχει κάτι το επίσημο και άρα ανακοινώσιμο σχετικά με το θέμα αυτό και ότι δεν έχουν καμία άλλη ενημέρωση, ώστε να μπορούν, έστω και ατύπως, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πληροφορία.

Από την πλευρά του γενικού γραμματέα, το γραφείο του επίσης απαντούσε, σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο κ. Τσιόκας δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση, ότι απουσιάζει από το γραφείο του, ενώ πληροφορήθηκε την είδηση από τα μέσα ενημέρωσης και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα.

Και από τις δύο πλευρές, πάντως, γίνεται σαφές ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις που όλα δείχνουν ότι θα επισημοποιούν το «διαζύγιο» στην υπηρεσιακή τους σχέση που ποτέ δεν ήταν αρμονική.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις υπουργού και γραμματέα, που εξαρχής, μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό, δεν ήταν σε άριστο επίπεδο, επιδεινώθηκαν μετά την απόφαση του κ. Ραγκούση να προωθήσει το ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί, ζήτημα το οποίο είχαν χειριστεί από κοινού οι προκάτοχός του υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο κ. Τσιόκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ραγκούσης όταν ανέλαβε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην ενημερωτική συνάντηση που είχε με τους διαπιστευμένους στο υπουργείο δημοσιογράφους, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πιθανόν κάποιοι γραμματείς να αντικατασταθούν, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v