Προετοιμασία ενόψει ΔΕΘ

Ένα πακέτο ελαφρύνσεων, έστω και περιορισμένο, που θα στοχεύει στην ανάπτυξη επιθυμεί να παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Στο κυβερνητικό επιτελείο, αν και δεν το παραδέχονται δημοσίως υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο κοινωνικών αντιδράσεων το επόμενο διάστημα, καθώς άμεσα ανοίγουν όλα τα καυτά θέματα, εν μέσω φορολογικής καταιγίδ

  • Ant1
Προετοιμασία ενόψει ΔΕΘ

Ένα πακέτο ελαφρύνσεων, έστω και περιορισμένο, που θα στοχεύει στην ανάπτυξη επιθυμεί να παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Στο κυβερνητικό επιτελείο, αν και δεν το παραδέχονται δημοσίως υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο κοινωνικών αντιδράσεων το επόμενο διάστημα, καθώς άμεσα ανοίγουν όλα τα καυτά θέματα, εν μέσω φορολογικής καταιγίδας.

Στο Μαξίμου, αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση, μετά τις έντονες αντιδράσεις και τελικά ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,  ξεκαθάρισε όμως πως το πρόγραμμα θα είναι λιτό και θα τον ακολουθήσουν μόνον οι Οικονομικοί υπουργοί.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχείρησε να κλείσει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και τόνισε πως στόχος του είναι η ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v