Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

Λίβυοι που μένουν στην Ελλάδα εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρεσβεία της Λιβύης στο Παλαιό Ψυχικό. Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι εισέβαλαν στο κτίριο της πρεσβείας, κατέστρεψαν αντίγραφα από το «Πράσινο Βιβλίο», έσπασαν τις φωτογραφίες του Καντάφι, αφαίρεσαν τις πινακίδες και κατέβασαν τις σημαίες της Λιβύης υψώνοντας αυτή του Επαναστατι

  • Ant1
Αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα

Λίβυοι που μένουν στην Ελλάδα εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρεσβεία της Λιβύης στο Παλαιό Ψυχικό.

Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι εισέβαλαν στο κτίριο της πρεσβείας, κατέστρεψαν αντίγραφα από το «Πράσινο Βιβλίο», έσπασαν τις φωτογραφίες του Καντάφι, αφαίρεσαν τις πινακίδες και κατέβασαν τις σημαίες της Λιβύης υψώνοντας αυτή του Επαναστατικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόξενος δεν έφερε καμία αντίσταση στους διαδηλωτές, ενώ ο πρέσβης απουσίαζε από το κτίριο και η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική παρακολουθώντας τα γεγονότα, αφού δεν έχει επέμβασης στο εσωτερικό πρεσβειών ξένων χωρών.

Στο χώρο της πρεσβείας είναι συγκεντρωμένα περίπου 25 άτομα και θεωρούν δεδομένη την πτώση του καθεστώτος Καντάφι, ενώ ζητούν την τιμωρία του ιδίου και της οικογένειάς του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v