Ελληνικές μάχες για την πρόκριση

Μια από τις πιο απίθανες ανατροπές στην ιστορία του κυνηγάει απόψε ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η οικονομική επιβίωση της ΑΕΚ διακυβεύεται απόψε στο Μπόρις Μπαϊχάτζε, όπου η ένωση αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει ο λαβωμένος δικέφαλος του βορρά, ο οποίος αντιμετω

  • Ant1
Ελληνικές μάχες για την πρόκριση

Μια από τις πιο απίθανες ανατροπές στην ιστορία του κυνηγάει απόψε ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στους ισραηλινούς, όμως το τριφύλλι καλείται να σταθεί στο ύψος της ευρωπαϊκής του ιστορίας και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προτίθεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, προκειμένου η ομάδα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ενώ άφησε εκτός αποστολής το Σιμάο, εξαιτίας ενός επεισοδίου που είχαν οι δύο άνδρες στη χθεσινή προπόνηση.

Η οικονομική επιβίωση της ΑΕΚ διακυβεύεται απόψε στο Μπόρις Μπαϊχάτζε, όπου η ένωση αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, όμως οι 35 χιλιάδες Γεωργιανοί φίλαθλοι, αναμένεται να μετατρέψουν το γήπεδο σε καμίνι, κι έτσι ο δικέφαλος καλείται να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει ο λαβωμένος δικέφαλος του βορρά, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Ουκρανία την Καρπάτι. Μπορεί το 2-0 της Τούμπας να δείχνει ασφαλές για τον ΠΑΟΚ, όμως οι πολλές απουσίες βασικών παικτών, κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο του. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι τιμωρημένος, ενώ Κοντρέρας και Ίβιτς είναι εκτός μάχης, λόγω τραυματισμού. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή και του Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λάζλο Μπόλονι.

Στο Μόντε Κάρλο χτυπάει απόψε η καρδιά του Ολυμπιακού, καθώς το απόγευμα διεξάγεται η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν τους τρεις αντιπάλους τους, στους ομίλους της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v