Στον Κάρολο Παπούλια ο Γ. Προβόπουλος

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συναντήθηκε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, λίγο μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Προβόπουλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συγχωνεύεις τραπεζών. Από την πλευρά του Κάρολος Παπούλιας χαρακτήρισε καλή είδηση τις επιδόσεις στον τομέα του Τουρισμού, με τον κ. Προβόπουλο να συμφωνεί κάνοντ

  • Ant1
Στον Κάρολο Παπούλια ο Γ. Προβόπουλος

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συναντήθηκε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, λίγο μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Προβόπουλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συγχωνεύεις τραπεζών και τόνισε ότι «οι συνενώσεις δυνάμεων, οι συμμαχίες με ξένους στρατηγικούς επενδυτές, φαίνεται ότι αποτελούν τη λύση για συνέργειες και μέγεθος, για κεφαλαιακή δύναμη, ισχύ, για διεθνή ανταγωνιστικότητα, για προοπτική και ασφαλώς αποτελούν προϋπόθεση για την ενίσχυση της ρευστότητας που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και το θέμα της οικονομικής ανάπτυξης».

Από την πλευρά του Κάρολος Παπούλιας χαρακτήρισε καλή είδηση τις επιδόσεις στον τομέα του Τουρισμού, με τον κ. Προβόπουλο να συμφωνεί κάνοντας λόγο για 13% αύξηση των εσόδων στον κλάδο κατά το α' εξάμηνο του 2011 και για αισιόδοξη πρόβλεψη για τους υπόλοιπους θερινούς μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v