Συνάντηση Ρομπάι – Μέρκελ τη Δευτέρα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι πρόκειται να έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Άγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταδίδει το Reuters. Ο κ. Ρομπάι έχει ζητήσει από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να κάνουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου προτάσεις αναφορικά με την ενίσχυση της συνεργασίας και της διακυ

  • Ant1
Συνάντηση Ρομπάι – Μέρκελ τη Δευτέρα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι πρόκειται να έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Άγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταδίδει το Reuters.

Ο κ. Ρομπάι έχει ζητήσει από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να κάνουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου προτάσεις αναφορικά με την ενίσχυση της συνεργασίας και της διακυβέρνησης στην ευρωζώνη.

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης πως η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει γρήγορα και τις μεταρρυθμίσεις, ενώ μετέφερε την άποψη της κ. Μέρκελ ότι η κρίση του ευρώ θα πρέπει να προσεγγιστεί στο πλαίσιο της υπάρχουσας συνθήκης της Ε.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v