Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινίσεις για το νέο νόμο έδωσε η Α. Διαμαντοπούλου

Το χρονοδιάγραμμα του νέου νόμου στην Τριταβάθμια εκπαίδευση, το οποίο ξεκινά από τον Οκτώβριο παρουσίασε σήμερα η υπουργός παιδείας, Αννα Διαμαντόπουλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Στη συνέντευξη επεσήμανε ότι αν δεν λήξουν οι καταλήψεις και δεν ξεκινήσουν τα μαθήματα ώστε να διαρκούν 13 εβδομάδες, θα χάνεται το εξάμηνο.

  • Ant1
Διευκρινίσεις για το νέο νόμο έδωσε η Α. Διαμαντοπούλου

Το χρονοδιάγραμμα του νέου νόμου στην Τριταβάθμια εκπαίδευση, το οποίο ξεκινά από τον Οκτώβριο παρουσίασε σήμερα η υπουργός παιδείας, Αννα Διαμαντόπουλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Στη συνέντευξη επεσήμανε ότι αν δεν λήξουν οι καταλήψεις και δεν ξεκινήσουν τα μαθήματα ώστε να διαρκούν 13 εβδομάδες, θα χάνεται το εξάμηνο.

Η υπουργός Παιδείας μίλησε για έξι συνειδητά ψέματα στο δημόσιο διάλογο και στο περιθώριο της συνέντευξης, ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια. Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως είναι ψέμα ότι σταματάει η δημόσια χρηματοδότηση και η διανομή των συγγραμάτων, καθώς και ότι καταργείται η δωρεάν στέγαση και σίτιση.

Όσον αφορά στα βιβλία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είπε ότι δεν θα επιβαρυνθούν οι γονείς. Πολλές φορές επίσης, η υπουργός επεσήμανε, ότι είναι ύβρις να συζητάμε για αλλαγή ενός νόμου, που ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες από τα 5/6 της Βουλής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v