Στα ίδια επίπεδα οι τιμές των σχολικών ειδών

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κράτησαν οι έμποροι τις τιμές των σχολικών ειδών, δίνοντας «ανάσα» στους γονείς που ετοιμάζονται αυτές τις μέρες να προχωρήσουν στις απαραίτητες αγορές για τα παιδιά τους. Η αγορά σχολικών ειδών προβληματίζει κάθε χρόνο τους γονείς, αλλά φέτος ακόμη περισσότερο λόγω των περικοπών στους μισθούς.

  • Ant1
Στα ίδια επίπεδα οι τιμές των σχολικών ειδών

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κράτησαν οι έμποροι τις τιμές των σχολικών ειδών, δίνοντας «ανάσα» στους γονείς που ετοιμάζονται αυτές τις μέρες να προχωρήσουν στις απαραίτητες αγορές για τα παιδιά τους.

Η αγορά σχολικών ειδών προβληματίζει κάθε χρόνο τους γονείς, αλλά φέτος ακόμη περισσότερο λόγω των περικοπών στους μισθούς.

Στο πλευρό των γονιών φαίνεται πως είναι φέτος οι έμποροι, οι οποίοι εκτός του ότι δεν προχώρησαν σε αυξήσεις στις τιμές των σχολικών ειδών, είναι διατεθειμένοι να κάνουν και διευκολύνσεις πληρωμής στους γονείς.

Ο μαραθώνιος των γονιών φέτος όμως είναι… διπλός, καθώς εκτός από τα απαραίτητα τετράδια, μολύβια, στυλό κτλ, τρέχουν για να προλάβουν να αγοράσουν και σχολικά βιβλία. Μάλιστα σε πολλά βιβλιοπωλεία τα ράφια με τα σχολικά βιβλία είναι ήδη άδεια, καθώς οι γονείς έσπευσαν να αγοράσουν τα απαραίτητα βιβλία για τα παιδιά τους, πριν εξαντληθούν και αυτά τα αποθέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v