Αποφασισμένη για τις μεταρρυθμίσεις η κυβέρνηση

Μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της αλλά και με το χρόνο έβαλε η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ότι θα εφαρμοστούν εδώ και τώρα οι επώδυνες ανατροπές τις οποίες ανέβαλε επί μήνες και θα επηρεάσουν τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών. Ο κίνδυνος να μην δοθεί η έκτη δόση, όπως διαμήνυσαν απολύτως ξεκάθαρα οι εταίροι,  υπαγόρευσαν την αλλαγή στάσης έναντι της τρόικας, η οποία όμως ακόμη και τώρα εμφανίζεται άκρως επ

  • Ant1
Αποφασισμένη για τις μεταρρυθμίσεις η κυβέρνηση

Μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της αλλά και με το χρόνο έβαλε η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας ότι θα εφαρμοστούν εδώ και τώρα οι επώδυνες ανατροπές τις οποίες ανέβαλε επί μήνες και θα επηρεάσουν τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών.

Ο κίνδυνος να μην δοθεί η έκτη δόση, όπως διαμήνυσαν απολύτως ξεκάθαρα οι εταίροι, υπαγόρευσαν την αλλαγή στάσης έναντι της τρόικας, η οποία όμως ακόμη και τώρα εμφανίζεται άκρως επιφυλακτική, εάν όντως θα τηρηθούν αυτή τη φορά τα συμφωνηθέντα.

Η κυβέρνηση πάντως διαμηνύει ότι αποτελεί στρατηγικής της επιλογή, να βγει η χώρα από την κρίση και να παραμείνει αξιόπιστη στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η προσπάθεια που ήδη καταβάλουν στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να περάσουν αυτό το μήνυμα στους βουλευτές του κόμματος που θα κληθούν να στηρίξουν με την ψήφο τους τις μεταρρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v