Επαφές Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη μετατοπίζεται από σήμερα το επίκεντρο του πολιτικού, οικονομικού και συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος, όπου το μεσημέρι φτάνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος το Σάββατο θα εγκαινιάσει την 76η Διεθνή Έκθεση. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ στη συνέχεια θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

  • Ant1
Επαφές Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη μετατοπίζεται από σήμερα το επίκεντρο του πολιτικού, οικονομικού και συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος, όπου το μεσημέρι φτάνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος το Σάββατο θα εγκαινιάσει την 76η Διεθνή Έκθεση.

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ στη συνέχεια θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Με βάση το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ ΑΕ, ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου (9.30) στην τελετή αγιασμού της φετινής διοργάνωσης, θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων (Ι.Βελλίδης). Στις 11/9, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, στο Ι.Βελλίδης).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v