Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκτακτη ΓΣ για νέα εκλογή ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 4 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή στη συνεδρίαση του «πράσινου» ΔΣ, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα. Τα παραπάνω γνωστοποίησε μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νέες παραιτήσεις στο Δ.Σ.

  • Ant1
Έκτακτη ΓΣ για νέα εκλογή ΔΣ στον Παναθηναϊκό

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 4 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νέες παραιτήσεις στο Δ.Σ.

«Αποφασίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Οκτωβρίου με σκοπό την εκλογή νέου Δ.Σ. Έγινε μία ενημέρωση των μελών του συμβουλίου για τα τρέχοντα θέματα της εταιρίας», τόνισε ο Δ. Γόντικας και ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχουν νέες παραιτήσεις. Έχουν παραιτηθεί τα έξι μέλη που εκπροσωπούσαν τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο Παναγιώτης Δάβαρης».

Αναφορικά με τις μελλοντικές αποφάσεις ο κ. Γόντικας τόνισε ότι: «Το μέγεθος του συλλόγου του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο. Υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που μπορούν να είναι κοντά του και να τον βοηθήσουν όλοι».
Απόντες από τη συνεδρίαση του ΔΣ ήταν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ούγγρος Ρούντολφ Γκέργκελι έρχεται σήμερα στην Αθήνα, αλλά εκτός απροόπτου δεν θα είναι στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τα Γιάννινα στο Ολυμπιακό στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v