Σε εξέλιξη οι ρωσοκυπριακές διαβουλεύσεις για το δάνειο

Σε διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση δανείου στην Κύπρο, η οποία πλήττεται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζει δημοσιονομικό έλλειμμα, βρίσκεται η Ρωσία, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ. «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση δανείου στην Κύπρο», τόνισε ο Κουντρίν χωρίς να προσδιορίσει το ύψος του δαν

  • Ant1
Σε εξέλιξη οι ρωσοκυπριακές διαβουλεύσεις για το δάνειο

Σε διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση δανείου στην Κύπρο, η οποία πλήττεται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζει δημοσιονομικό έλλειμμα, βρίσκεται η Ρωσία, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση δανείου στην Κύπρο», τόνισε ο Κουντρίν χωρίς να προσδιορίσει το ύψος του δανείου, αλλά υπογραμμίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές διεξάγονται ύστερα από αίτημα της Κύπρου.

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρία Νοβόστι επικαλέσθηκε μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τη διαπραγμάτευση ενός πενταετούς δανείου 2 ως 2,5 δισ. ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 4,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v