Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι ασάφειες για το χαράτσι στα ακίνητα

Επί μία εβδομάδα συνεχίζονται οι ασάφειες για το χαράτσι στα ακίνητα, δεδομένου ότι και η τροπολογία που κατατέθηκε έχει αλλαγές και ανακύπτουν νέα ερωτήματα. Μέσω της τροπολογίας όμως, έρχεται και σαφής απάντηση στους συνδικαλιστές, που υποστηρίζουν ότι δεν θα κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το τέλος ακινήτων, αφού όπως προβλέπεται, εάν η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα τότε θα πληρώνει η ίδια το τ

  • Ant1
Συνεχίζονται οι ασάφειες για το χαράτσι στα ακίνητα

Επί μία εβδομάδα συνεχίζονται οι ασάφειες για το χαράτσι στα ακίνητα, δεδομένου ότι και η τροπολογία που κατατέθηκε έχει αλλαγές και ανακύπτουν νέα ερωτήματα.

Μέσω της τροπολογίας όμως, έρχεται και σαφής απάντηση στους συνδικαλιστές, που υποστηρίζουν ότι δεν θα κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το τέλος ακινήτων, αφού όπως προβλέπεται, εάν η ΔΕΗ δεν κόβει το ρεύμα τότε θα πληρώνει η ίδια το τέλος με προσαύξηση 25%.

Για άνεργους, ανάπηρους και πολύτεκνους το τέλος θα είναι μισό ευρώ το τετραγωνικό, όμως δεν ισχύει για άνεργους εάν η τιμή ζώνης που βρίσκεται το ακίνητο είναι πάνω από 3.000 ευρώ το τετραγωνικό, καθώς και για τα επιπλέον τετραγωνικά των διακοσίων.

Τέλος, όσον αφορά στο σάλο που προκλήθηκε για τα ακίνητα της Εκκλησίας, ορίζεται σαφώς ότι το τέλος δεν θα το πληρώνουν μόνο όσα ακίνητα χρησιμοποιούνται για λατρευτικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό και κοινωφελές έργο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο