Τρεις στρατηγικούς στόχους έθεσε ο Ευ. Βενιζέλος

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής. Αυτή την ευθύνη πρέπει να την αναλάβουν όλα τα κράτη-μέλη, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου έχει πολύ μεγάλη σημασία για την Ελλάδα. Παρ

  • Ant1
Τρεις στρατηγικούς στόχους έθεσε ο Ευ. Βενιζέλος

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με δηλώσεις του μετά την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.

Αυτή την ευθύνη πρέπει να την αναλάβουν όλα τα κράτη-μέλη, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου έχει πολύ μεγάλη σημασία για την Ελλάδα.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει διαμορφωθεί μία ρευστή και νευρική κατάσταση στην ευρωζώνη, από επιθέσεις που οργανώνουν «σπεκουλαδόροι» στην καρδιά του Ευρώ, κάτι, που, όπως είπε, αφορά εμάς, αλλά και την ευρωζώνη.

Ταυτόχρονα επέκρινε για τον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι τον έχει ενημερώσει αναλυτικά για τα όσα ειπώθηκαν στο Eurogroup και το Εcofin.

Και έκανε λόγο για τρεις στρατηγικούς στόχους που πρέπει να επιτευχθούν. Πρέπει να πετύχουμε πλήρως τους δημοσιονομικούς στόχους του 2011 και 2012. Πρέπει να πετύχουμε άμεσα πρωτογενή πλεονάσματα και πρέπει να προωθήσουμε όλες τις αναγκαίες διαθρωτικές αλλαγές, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου, μετά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v