Συνάντηση Σαμαρά με περιφερειάρχες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, συναντάται σήμερα το μεσημέρι στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, με τους Περιφερειάρχες της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ζήτησε εκ νέου καθαρές λύσεις, με εκλογές και ισχυρή λαϊκή εντολή.

  • Ant1
Συνάντηση Σαμαρά με περιφερειάρχες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, συναντάται σήμερα το μεσημέρι στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, με τους Περιφερειάρχες της χώρας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ζήτησε εκ νέου καθαρές λύσεις, με εκλογές και ισχυρή λαϊκή εντολή.

Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου για την επανεκκίνηση της οικονομίας, με κοινωνική συνοχή και αξιοπρέπεια, μείωση του σπάταλου κράτους, η υλοποίηση της δέσμευσης προς του χαμηλοσυνταξιούχους, η αλλαγή του νόμου για την ιθαγένεια και η μείωση της λαθρομετανάστευσης, είναι ορισμένα από τα άμεσης προτεραιότητας θέματα που θα προωθήσει μια κυβέρνηση της ΝΔ, είπε ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς.

Εν τω μεταξύ, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στο Συνέδριο του Economist για «πλεονάζον προσωπικό, όχι μόνο στον ευρύτερο, αλλά και στο στενό δημόσιο τομέα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Βενιζέλος επιμένει να σιωπά και να μην απαντά σε ένα καίριο ερώτημα: Γιατί, εν μέσω κρίσης, η κυβέρνηση προχώρησε, το 2010, σε προσλήψεις 25.850 υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 3.353 υπαλλήλων με συμβάσεις έργου, όπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ;

Αντί να απαντήσει στις αποκαλύψεις μας, για τις ανήθικες και παράνομες αυτές προσλήψεις, προσπαθεί με στρατιωτικά διαγγέλματα, να επιβάλει το νόμο της σιωπής και την πολιτική λογοκρισία στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, στα Μ.Μ.Ε. και σε όποιον άλλον τολμά να έχει αντίθετη άποψη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v