Συνεχίζεται με κενά η Σούπερ Λίγκα

Συνεχίζεται το «κουτσουρεμένο» ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με 6 αγώνες και 12 ομάδες. Ο ΠΑΟΚ. υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή, για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κυνηγήσει την νίκη στο «σπίτι» του, κάτι όμως που ζητά και η ένωση, μετά την σχετικά εύκολη αλλά με προβλήματα νίκη της απέναντι στην Ξάνθη, στο εξ αναβολής παιχνίδι τη

  • Ant1
Συνεχίζεται με κενά η Σούπερ Λίγκα

Συνεχίζεται το «κουτσουρεμένο» ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με 6 αγώνες και 12 ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ. υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή, για το πρώτο ντέρμπυ της χρονιάς. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κυνηγήσει την νίκη στο «σπίτι» του, κάτι όμως που ζητά και η ένωση, μετά την σχετικά εύκολη αλλά με προβλήματα νίκη της απέναντι στην Ξάνθη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη το Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, μετά την δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης και εν όψει  του αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Το Σάββατο υποδέχεται η Κέρκυρα τον Πανιώνιο στις 17.15, ενώ την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης  αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Ατρόμητο. Την ίδια ώρα ο Ο.Φ.Η. φιλοξενείται στην Ξάνθη, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, ο Παναιτωλικός, που θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις, υποδέχεται τον ΠΑΣ. Γιάννινα. Ρεπό έχουν ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής

24/9 17:15 Κέρκυρα - Πανιώνιος 
24/9 19:30 Εργοτέλης - Ολυμπιακός 
25/9 16:00 Ξάνθη - Ο.Φ.Η 
25/9 16:00 Αστ. Τρίπολης - Ατρόμητος 
25/9 18:15 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 
25/9 20:30 Π.Α.Ο.Κ - Α.Ε.Κ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v