Η Μπέτις εντυπωσιάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα

Η Μπέτις συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, η Μπέτις προηγήθηκε στην έδρα της με 2-0 με το γκολ του Σάντα Κρους στο 7ο λεπτό και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεβίγια στο δωδέκατο. Η Σαραγόσα αντέδρασε στη συνέχεια και μείωσε το σκορ στο 36' με τον Χουάρες ο οποίος

  • Ant1
Η Μπέτις εντυπωσιάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα

Η Μπέτις συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, η Μπέτις προηγήθηκε στην έδρα της με 2-0 με το γκολ του Σάντα Κρους στο 7ο λεπτό και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεβίγια στο δωδέκατο.

Η Σαραγόσα αντέδρασε στη συνέχεια και μείωσε το σκορ στο 36' με τον Χουάρες ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών των γηπεδούχων.

Η Μπέτις ήταν εντυπωσιακή και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σάντα Κρους στο 50' και το πέναλτι του Μπενιάτ στο 53', ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Όμως, η αποβολή του τερματοφύλακα της, Κάστο στο 69', άλλαξε τα δεδομένα και η Σαραγόσα με τα δύο γκολ του Χουάν Κάρλος μέσα σε ένα λεπτό, στο 78' και στο 79', μείωσε σε 4-3 και απείλησε μάλιστα με ισοφάριση αλλά η Μπέτις κατέκτησε τελικά τους 3 βαθμούς της νίκης και απολαμβάνει την ευχάριστη μοναξιά της κορυφής.

Με το γκολ του Βάλτερ Παντιάνι στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Εσπανιόλ νίκησε 1-0 τη Χετάφε και βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Αργεντινής, η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 1-0 την Εστουντιάντες με το γκολ του Κλεμέντε Ροντρίγκεζ στο 17' και οδηγεί την κούρσα με 4 βαθμούς διαφορά μετά από 8 αγωνιστικές. Τα χορευτικά του Ρικέλμε οδήγησαν στην αποβολή του Σάντσες στο 80' και ο παίκτης της Εστουντιάντες αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υπό τη συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v