Πρώτη νίκη για την Ξάνθη

Τους πρώτους βαθμούς της συνέλεξε η Ξάνθη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας εντός έδρας με 3-1, του ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική. Τα γκολ των Βασιλακάκη (40΄), Στάσιακ (51΄) και Σουάνη (90΄) χάρισαν το «τρίποντο» στους Ακρίτες που είχαν μείνει στο απόλυτο μηδέν στις τρεις αγωνιστικές. Στο 65' ο Καϊλατζιτς μείωσε από το σημείο του πέναλτι για τους Κρήτες που μετρούν 1 βαθμό σε 2 αγώνες.  

  • Ant1
Πρώτη νίκη για την Ξάνθη

Τους πρώτους βαθμούς της συνέλεξε η Ξάνθη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας εντός έδρας με 3-1, του ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική.

Τα γκολ των Βασιλακάκη (40΄), Στάσιακ (51΄) και Σουάνη (90΄) χάρισαν το «τρίποντο» στους Ακρίτες που είχαν μείνει στο απόλυτο μηδέν στις τρεις αγωνιστικές. Στο 65' ο Καϊλατζιτς μείωσε από το σημείο του πέναλτι για τους Κρήτες που μετρούν 1 βαθμό σε 2 αγώνες.   

Στην αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, όμως λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο. Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Ξάνθης ήρθε στο 40’ όταν ο Πόι με σέντρα βρήκε τον Βασιλακάκη στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έκανε τον 1-0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθε πολύ γρήγορα (51’). Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν κάτι που έκανε τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.

Στο 65’ ο Σουμπίνιο μπήκε στην περιοχή ο Εντιμάρ τον ανέτρεψε και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάλαϊτζιτς ο οποίος μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του, κάτι που ανησύχησε τους γηπεδούχους. Όμως όλα τελείωσαν όταν ήρθε το τρίτο τέρμα για την Ξάνθη στο 90’ με κεφαλιά του Σουάνη, ο οποίος  κλείδωσε τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Εντιμάρ, Βάλλας (89΄ Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Ντίκα, Βασιλακάκης, Μάρα (59΄ Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72΄Καζάκης)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Καλαϊτζτς, Παπουλής, Βερόν (57΄ Λόπεθ Χορ.), Σουμπίνιο, Λόπεθ (73΄ Μπόντορ), Καμπάνταης (69΄Μάντζιος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v