Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου συνιστούν τη μόνη λύση»

Οι ευρωπαϊκές αποφάσεις της 21ης Ιουλίου 2011 συνιστούν τη μόνη οικονομικά βιώσιμη, κοινωνικά ανεκτή και εθνικά αξιοπρεπή λύση για την Ελλάδα, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Ο κ. Δασκαλόπουλος μεταβαίνει στο Βερολίνο με αφορμή τη συνάντηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) για την Ελλάδα, και στην οποία θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρ

  • Ant1
«Οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου συνιστούν τη μόνη λύση»

Οι ευρωπαϊκές αποφάσεις της 21ης Ιουλίου 2011 συνιστούν τη μόνη οικονομικά βιώσιμη, κοινωνικά ανεκτή και εθνικά αξιοπρεπή λύση για την Ελλάδα, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ευρωπαϊκές αποφάσεις της 21ης Ιουλίου 2011 συνιστούν τη μόνη οικονομικά βιώσιμη, κοινωνικά ανεκτή και εθνικά αξιοπρεπή λύση για την Ελλάδα.

Στην υλοποίηση αυτών των αποφάσεων πρέπει να αποβλέπουν όλες οι προσπάθειές μας, όλες οι θυσίες μας.

Κι αυτό αποτελεί σήμερα την ιστορική ευθύνη των πολιτικών ηγεσιών και των ταγών του τόπου.

Κάθε άλλο σενάριο που συζητείται αυτές τις μέρες, όσο θελκτικό κι αν παρουσιάζεται, δεν αποτελεί λύση, αλλά καταστροφική προοπτική για τον τόπο και επικίνδυνη δοκιμασία για ολόκληρη την Ευρώπη».

Ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος μεταβαίνει στο Βερολίνο με αφορμή τη συνάντηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) για την Ελλάδα, και στην οποία θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο της εκεί παραμονής του ο Πρόεδρος του ΣΕΒ έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με κυβερνητικούς και οικονομικούς παράγοντες, καθώς και με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο