Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική

Απορρίφθηκε από το Πολιτικό Εφετείο Αθηνών η αίτηση μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής, κατά της συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε δεκτή την αίτηση του «γηραιού» για παράταση κατάθεσης φακέλου. Έτσι ο Ηρακλής θα αγωνίζεται πλέον στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ενώ πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πήραν

  • Ant1
Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική

Απορρίφθηκε από το Πολιτικό Εφετείο Αθηνών η αίτηση μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής, κατά της συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε δεκτή την αίτηση του «γηραιού» για παράταση κατάθεσης φακέλου.

Έτσι ο Ηρακλής θα αγωνίζεται πλέον στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ενώ πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πήραν ο Λεβαδειακός, η Δόξα και ο Πανσερραϊκός, οι οποίοι πλέον εμφανίζονται ως εν δυνάμει αντικαταστάτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Super League.

Πιστοποιητικό θα λάβει και η ΑΕΛ, μόλις προσκομίσει νέα ασφαλιστική ενημερότητα. Η προηγούμενη έληξε με υπαιτιότητα της ΕΕΑ που καθυστέρησε να ελέγξει τον φάκελο της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Για το ποιες ομάδες θα καταλάβουν τις κενές θέσεις στη Super League πρόκειται να αποφασίσει το ανώτατο δικαστήριο της ΕΠΟ.

Επίσης δεν έλαβαν άδεια για το επαγγελματικό πρωτάθλημα οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικός, Ηλιούπολη, Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος, ενώ προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα, προκειμένου να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητές τους πήραν ο Διαγόρας και ο Ηλυσιακός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v